products

Καθολικό PCB ελέγχου υπόστρωμα τρυπών FR4 πινάκων μισό ενότητα ΠΣΤ 6 στρώματος

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Μάρκα: WITGAIN PCB
Πιστοποίηση: UL
Αριθμό μοντέλου: Μισή τρύπα PCB0003
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 PC/μέρος
Τιμή: negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Κενή συσκευασία τσαντών φυσαλίδων
Χρόνος παράδοσης: 20 ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 100k PC/μήνας
Λεπτομερής ενημέρωση
Θέση προέλευσης:: Guangdong Κίνα Υλικό:: FR4 TG>170
Αριθ. των στρωμάτων:: 6 στρώμα Χρώμα μασκών ύλης συγκολλήσεως:: Μαύρος
Ελάχιστο μαξιλάρι ΤΣΑΝΤΩΝ: 8mil Ελάχιστο Lind Space&Width:: 3/3mil
Υψηλό φως:

Πίνακας ελέγχου PCB ενότητας ΠΣΤ

,

6 πίνακας ελέγχου PCB στρώματος

,

Μισός πίνακας PCB τρυπών καθολικός


Περιγραφή προϊόντων

Μισό υπόστρωμα ΠΣΤ Modole PCB FR4 τρυπών 6 PCB στρώματος χρησιμοποιούμενο

 

Απαιτήσεις:

 

 

1 όλες οι διαστάσεις είναι στους ΚΚ.

2 κατασκευάστε ανά ΕΠΙ-6012A Class2.

3 υλικά:

3.1 διηλεκτρικός: FR4 ανά την ΕΠΙ ή αντίτιμο

3.2 ελάχιστο Tg: 170DEG

3.3 χαλκός: Σύμφωνα με το σωρό επάνω

3.4 εκτίμηση UL: 94V0 ελάχιστο

4 η επιφάνεια τελειώνει: ENIG

5 το υλικό μασκών ύλης συγκολλήσεως πρέπει να καλύψει όλη την απαίτηση του ΕΠΙ-sm-840E και θα είναι πράσινο στο χρώμα και θα εφαρμοστεί πέρα από το γυμνό χαλκό. Ο προμηθευτής μπορεί να εκδώσει τη μάσκα ύλης συγκολλήσεως και τη μάσκα κολλών όπως απαιτείται.

6 η έκδοση των υπαρχόντων στρωμάτων χαλκού θα απαιτήσει την έγκριση πελατών.

7 μύθος Silkscreen που εφαρμόζεται ανά stackup στρώματος που χρησιμοποιεί το άσπρο μη-conductitive εποξικό μελάνι.

η συνοχή 8 100% που εξετάζει χρησιμοποιώντας το netlist βάσεων δεδομένων θα εκτελεσθεί. Ο προμηθευτής για να προσδιορίσει τη δοκιμή πέρασε στη δευτεροβάθμια πλευρά.

9 προμηθευτής στον κώδικα ημερομηνίας σημαδιών και λογότυπο στη δευτεροβάθμια πλευρά μύθου.

10 το τόξο και η συστροφή δεν θα υπερβούν 1,0% της μεγαλύτερης πλευράς.

11 προμηθευτής για να παρέχει το σχέδιο επιτροπής για την έγκριση πελατών πριν από την παραγωγή

 

 

Stackup στρώματος:

 

 

Καθολικό PCB ελέγχου υπόστρωμα τρυπών FR4 πινάκων μισό ενότητα ΠΣΤ 6 στρώματος 0
 
 
 
FQA:
 
Q1: Τι είναι ντυμένα φύλλα πλαστικού χαλκού;
Α1:  Ένα ντυμένο φύλλο πλαστικού χαλκού είναι ένα φύλλο πλαστικού που έχει το φύλλο αλουμινίου χαλκού ως στρώμα διεύθυνσής του. Τα φύλλα πλαστικού διαμορφώνουν τον πυρήνα ενός PCB. Αποτελείται από τα στρώματα του φύλλου αλουμινίου μετάλλων και prepreg (ρητίνη + υλικό ενίσχυσης) τοποθετημένος σε στρώματα μαζί με τη θερμότητα και την πίεση. Ένα φύλλο πλαστικού που χρησιμοποιείται για τους τυπωμένους πίνακες κυκλωμάτων μπορεί να έχει πολλούς διαφορετικούς τύπους φύλλων αλουμινίου μετάλλων ως στρώμα διεύθυνσής του. Αυτοί περιλαμβάνουν το χαλκό, το αργίλιο, το ουράνιο, το χρυσό, το παλλάδιο, την ίνα άνθρακα, το από γραφίτη κ.λπ. Εντούτοις, ο χαλκός χρησιμοποιείται των περισσότερων λόγω των άριστων ηλεκτρικών χαρακτηριστικών του και το χαμηλότερο κόστος.

Τα ντυμένα φύλλα πλαστικού χαλκού είναι ταξινομημένα βασισμένος στο βάρος χαλκού, τον τύπο ρητίνης χρησιμοποιούμενους, τον τύπο ενίσχυσης, τη θερμοκρασία μετάβασης γυαλιού, και τις διάφορες θερμικές και ηλεκτρικές ιδιότητες.

Το φύλλο αλουμινίου χαλκού που χρησιμοποιείται ως στρώμα διεύθυνσης του φύλλου πλαστικού είναι διαθέσιμο στις διαφορετικές προδιαγραφές όπως σχεδιάζεται σε ΕΠΙ-4101. Αυτά τα πρότυπα διευκρινίζουν επίσης τον τύπο ενίσχυσης, το σύστημα ρητίνης η σειρά θερμοκρασίας μετάβασης γυαλιού και τις απαιτήσεις ευφλέκτου για τον ποιοτικό χαλκό το ντυμένο φύλλο πλαστικού.

Βάρος χαλκού: Το βάρος χαλκού ή το πάχος χαλκού σε έναν τυπωμένο πίνακα κυκλωμάτων αντιπροσωπεύει το πάχος 1 ουγγιάς του χαλκού που ξεδιπλώνεται πέρα από μια περιοχή 1 τετραγωνικού ποδιού. Καθορίζει την τρέχουσα ικανότητα μεταφοράς ενός PCB. Αυτό είναι μια σημαντική παράμετρος που πρέπει να διευκρινιστεί κατά την επιλογή ενός ντυμένου φύλλου πλαστικού χαλκού.

Ρητίνη: Ο τύπος ρητίνης χρησιμοποιούμενος καθορίζει τις μηχανικές ιδιότητες σχετικές με την ικανότητα ρουλεμάν πίεσης και πίεσης του φύλλου πλαστικού και τα θερμικά χαρακτηριστικά όπως το ποσοστό επέκτασης και θεραπείας των ιδιοτήτων, οι οποίες καθορίζουν πάλι το ποσοστό διαγώνιας σύνδεσής της μεταξύ των μοριακών αλυσίδων που καθορίζουν τη θερμοκρασία της αποσύνθεσης και μετάβασης γυαλιού.

Φαινολικός Εποξικός Πολυεστέρας
PTFE Πολυαμίδιο/εποξικός Εποξικός/πολυ λειτουργικός εποξικός
Τριαζίνη Bismaleimide (BT) Πολυαμίδιο Εστέρας κυανικού άλατος Polyimide
Εστέρας κυανικού άλατος Εποξικός/φαινολικός Πυρίμαχος

Ενίσχυση: Η επιλογή της ενίσχυσης χρησιμοποιούμενη κατασκευαστικός το φύλλο πλαστικού καθορίζει τα χαρακτηριστικά της σχεδίασης και διάτρυσης. Το βαμβάκι και βασισμένα τα στην κυτταρίνη φύλλα πλαστικού δεν πρέπει να τρυπηθούν με τρυπάνι και μπορούν να τρυπηθούν για να κάνουν μια τρύπα σε το. Τα φύλλα πλαστικού που γίνονται από μια ίνα οποιωνδήποτε είδους όπως, γυαλιού, γυαλιού χαλιών και χαλαζία απαιτούν τις ειδικές πρακτικές διάτρυσης, όπως με προσοχή να ελέγξουν το ποσοστό ένδυσης του κομματιού τρυπανιών, της πίεσης που εφαρμόζονται στο κομμάτι τρυπανιών και της ταχύτητας αξόνων. Αυτό είναι επειδή το πάχος και η κοκκοποίηση των ινών γυαλιού, το πάχος του φύλλου αλουμινίου χαλκού ασκούν τεράστια επίδραση στον αριθμό χρόνων που ένα κομμάτι τρυπανιών μπορεί να χρησιμοποιηθεί, το οποίο ασκεί τελικά επίδραση στο τελικό κόστος το φύλλο πλαστικού.

Έγγραφο βαμβακιού Υφαμένο γυαλί Γυαλί χαλιών
Έγγραφο βαμβακιού/υφαμένο γυαλί Υφαμένο γυαλί/γυαλί χαλιών Πέπλο γυαλιού γυαλιού χαλιών
Υφαμένο Aramid Υφαμένη ίνα χαλαζία Υφαμένη επιφάνεια ε-γυαλιού/πυρήνας εγγράφου κυτταρίνης

Ένα ντυμένο φύλλο πλαστικού χαλκού είναι βασικά ένας συνδυασμός αυτών των στρωμάτων. Ο συνδυασμός καθορίζει τις διάφορες μηχανικές, φυσικές, θερμικές και ηλεκτρικές ιδιότητες του φύλλου πλαστικού. Οι ιδιότητες περιλαμβάνουν τη θερμοκρασία μετάβασης γυαλιού, ο συντελεστής της θερμικής επέκτασης. Οι ηλεκτρικές ιδιότητες του πίνακα περιλαμβάνουν τη διηλεκτρική σταθερά, την εφαπτομένη απώλειας, την αντίσταση μόνωσης, την ειδική αντίσταση επιφάνειας και τις διάφορες άλλες παραμέτρους.

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
admin

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613826589739

WhatsApp : +008613826589739