products

2OZ χαλκός 2.0MM PCB 2 στρωμάτων για τη φωτοβολταϊκή χρήση αναστροφέων

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: WITGAIN PCB
Πιστοποίηση: UL
Αριθμό μοντέλου: Αναστροφέας PCB0005
Ποσότητα παραγγελίας min: 1pcs/lot
Τιμή: negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Vacuum package στο περικάλυμμα φυσαλίδων
Χρόνος παράδοσης: 10 ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 100kpcs/Month
Λεπτομερής ενημέρωση
Αρίθμηση στρώματος: 2 στρώμα Πάχος PCB: 2.0mm
Πάχος $cu: 2 OZ εφαρμογή: Φωτοβολταϊκός αναστροφέας
Χρονική ανοχή: 15 ημέρες Μάσκα ύλης συγκολλήσεως: Πράσινος
Υψηλό φως:

2OZ χαλκός PCB 2 στρωμάτων

,

Φωτοβολταϊκός αναστροφέας PCB 2 στρωμάτων

,

2.0MM τυπωμένοι πίνακες κυκλωμάτων


Περιγραφή προϊόντων

2 OZ χαλκού φωτοβολταϊκός αναστροφέας 2 PCB στρώματος χρησιμοποιούμενος
 
 
Προδιαγραφές:
 
1 όλες οι διαστάσεις είναι στους ΚΚ.
2 κατασκευάστε ανά ΕΠΙ-6012A Class2.
3 υλικά:
3.1 διηλεκτρικός: FR4 ανά την ΕΠΙ ή αντίτιμο
3.2 ελάχιστο Tg: 150DEG
3.3 χαλκός: Σύμφωνα με το σωρό επάνω
3.4 εκτίμηση UL: 94V0 ελάχιστο
4 η επιφάνεια τελειώνει: ENIG
5 το υλικό μασκών ύλης συγκολλήσεως πρέπει να καλύψει όλη την απαίτηση του ΕΠΙ-sm-840E και θα είναι πράσινο στο χρώμα και θα εφαρμοστεί πέρα από το γυμνό χαλκό. Ο προμηθευτής μπορεί να εκδώσει τη μάσκα ύλης συγκολλήσεως και τη μάσκα κολλών όπως απαιτείται.
6 η έκδοση των υπαρχόντων στρωμάτων χαλκού θα απαιτήσει την έγκριση πελατών.
7 μύθος Silkscreen που εφαρμόζεται ανά stackup στρώματος που χρησιμοποιεί το άσπρο μη-conductitive εποξικό μελάνι.
η συνοχή 8 100% που εξετάζει χρησιμοποιώντας το netlist βάσεων δεδομένων θα εκτελεσθεί. Ο προμηθευτής για να προσδιορίσει τη δοκιμή πέρασε στη δευτεροβάθμια πλευρά.
9 προμηθευτής στον κώδικα ημερομηνίας σημαδιών και λογότυπο στη δευτεροβάθμια πλευρά μύθου.
10 το τόξο και η συστροφή δεν θα υπερβούν 1,0% της μεγαλύτερης πλευράς.
11 προμηθευτής για να παρέχει το σχέδιο επιτροπής για την έγκριση πελατών πριν από την παραγωγή
 
 
Η έκθεση PCB πρέπει να περιλάβει τις ακόλουθες πληροφορίες:
 
1 μέτρηση: διάσταση περιλήψεων, πάχος PCB, πάχος επίστρωσης, πραγματική διάσταση μεγέθους τρυπών, πάχος χαλκού, πάχος χαλκού τοίχων τρυπών, πάχος μασκών ύλης συγκολλήσεως, διαδρομή και διαστημικό πλάτος, στρέβλωση και ποσοστό συστροφής
2 δοκιμή και επιθεώρηση: ηλεκτρικό αποτέλεσμα της δοκιμής, αποτέλεσμα εξέτασης ικανοτήτων ύλης συγκολλήσεως, οπτικό αποτέλεσμα της δοκιμής επιθεώρησης, PCB τμημάτων μικροϋπολογιστών με τη ρητίνη
3 άλλος: κώδικας ημερομηνίας, ποσότητα κ.λπ.
 
 
FQA:
 
Q1: Ποιο είναι το τυποποιημένο πάχος PCB;
Α1: Το πιό κοινό πάχος PCB για έναν FR-4 τυπωμένο πίνακα κυκλωμάτων είναι 1,57 χιλ. (0,062 ίντσα). Αυτό είναι πιό πολύ το ευρέως χρησιμοποιημένο την πάχος PCB στη βιομηχανία και είναι συνήθως το πάχος προεπιλογής προσφερθε'ν κατά χρησιμοποίηση του υποστρώματος FR-4.
 
Εντούτοις, καθώς οι πρόοδοι τεχνολογίας και τα κυκλώματα γίνονται πιό σύνθετες, ο αριθμός αυξήσεων στρωμάτων και κάνει έτσι το βάρος χαλκού. Αυτό έχει οδηγήσει σε μερικές πιό κοινές επιλογές πάχους PCB που περιλαμβάνουν 93 mils (2.36mm) και 125 mils (3.17mm).
Το πάχος PCB αναφέρεται στο πάχος του τελειωμένου τυπωμένου πίνακα κυκλωμάτων. Το πάχος του PCB εξαρτάται κυρίως από τους παράγοντες όπως ο αριθμός στρωμάτων, πάχους χαλκού/βάρους, του υποστρώματος χρησιμοποιούμενου και του λειτουργικού περιβάλλοντος. Κατά συζήτηση του τυποποιημένου πάχους PCB, δεν υπάρχουν την κανένα επίσημο πρότυπο για το πάχος PCB. Αλλά, ορισμένα μεγέθη προτιμώνται και έχουν γίνει τυποποιημένα practive μεταξύ των κατασκευαστικών εταιρειών PCB.
 
ChartDescription φραγμών που παράγεται αυτόματα με τη μέση εμπιστοσύνη
Τυποποιημένο πάχος 2 PCB στρώματος
 
Οι περισσότεροι κατασκευαστές PCB μπορούν να κατασκευάσουν έναν πίνακα με ένα πάχος συνήθειας, εντούτοις, αυτό έχουν τα μειονεκτήματα και τις προκλήσεις του. Ο μεγαλύτερος μέρος του εξοπλισμού τους είναι ήδη βαθμολογημενός σε ένα σύνολο ορισμένων σταθερών επιλογών πάχους. Η χρησιμοποίηση ενός πάχους συνήθειας μπορεί να οδηγήσει σε τους που πρέπει να ρυθμίσει τον εξοπλισμό τους για να εγκαταστήσει μια συγκεκριμένη απαίτηση. Αυτό μπορεί να γίνει αλλά θα οδηγήσει σε ένα υψηλότερο κόστος και έναν υψηλότερο χρόνο ανακύκλωσης.
 
 
Παράγοντες σχεδίου που προσκρούουν στο πάχος PCB:.
 
Οι ακόλουθοι παράγοντες σχεδίου πρέπει να εξεταστούν κατά τη διάρκεια της φάσης σχεδίου PCB.
Πάχος χαλκού: Το πάχος χαλκού ή το βάρος χαλκού διαδραματίζει έναν σημαντικό ρόλο στην απόφαση του πάχους ενός PCB. Όσο παχύτερο το στρώμα χαλκού, τόσο πιό τρέχων αυτό μπορεί να φέρει. Αυτό το πάχος πρέπει να αποφασιστεί βασισμένος στην απαραίτητη εφαρμογή. Το τυποποιημένο πάχος του στρώματος χαλκού είναι 1,4 έως 2,8 mils (1 έως 2 oz), αλλά το πάχος χαλκού μπορεί να ρυθμιστεί αν απαιτείται. Δεδομένου ότι το πάχος χαλκού αυξάνεται, το πάχος πινάκων PCB αυξάνεται επίσης.
 
Το απαραίτητο πάχος χαλκού εξαρτάται από την εφαρμογή. Παραδείγματος χάριν, μια έκσταση χαλκού που πρέπει να φέρει ένα σήμα υψηλής δύναμης θα πρέπει να είναι παχύτερη από ένα που πρέπει να φέρει ένα χαμηλής ισχύος σήμα.
 
Στις περισσότερες περιπτώσεις, το πάχος χαλκού είναι 1 oz έτσι μια κατασκευαστική εταιρεία PCB θα προσπαθήσει να ρυθμίσει το πάχος του prepreg και του πυρήνα που δοκιμάζουν και που βλέπουν εάν μπορούν να συναντήσουν το πάχος PCB στόχων τους.
 
Υλικό πινάκων: Η υλική επιλογή είναι ένας από τους παράγοντες που αποφασίζουν το πάχος PCB. Χαρακτηριστικά, τα υλικά επεξεργασίας πινάκων περιλαμβάνουν το υλικό για το υπόστρωμα, τοποθετούν σε στρώματα, συγκολλούν τη μάσκα, και. Από αυτούς, το υπόστρωμα και το φυλλόμορφο υλικό διαδραματίζουν το σημαντικό ρόλο στην απόφαση του πάχους PCB, δεδομένου ότι αυτά τα υλικά διαμορφώνουν τη δομή του πίνακα. Συνήθως, το υλικό υποστρωμάτων είναι εποξική ρητίνη, ύφανση γυαλιού, ή κεραμικός, και το φυλλόμορφο υλικό είναι thermoset ρητίνη και είτε στρώματα εγγράφου είτε υφασμάτων. Αυτά τα υλικά όχι μόνο αποφασίζουν το πάχος PCB αποφασίζουν επίσης τις θερμικές, μηχανικές, και ηλεκτρικές ιδιότητες του πίνακα κυκλωμάτων.
 
Ο αριθμός στρωμάτων PCB: Ο αριθμός στρωμάτων PCB είναι ένας κύριος παράγοντας που αποφασίζει το πάχος PCB. Με βάση την απαίτηση εφαρμογής, ο αριθμός στρωμάτων PCB μπορεί να ποικίλει. Όσο υψηλότερος ο αριθμός στρωμάτων, τόσο παχύτερος ο πίνακας. Ένα τυποποιημένο PCB με το πάχος 1,57 χιλ. (0,062 ίντσα) μπορεί να έχει 2 έως 6 στρώματα. Τίποτα περισσότερο από αυτό θα οδηγούσε σε έναν παχύτερο τυπωμένο πίνακα κυκλωμάτων. Η αρίθμηση στρώματος μπορεί σε μέχρι 60 στρώματα σε ορισμένες περιπτώσεις, έτσι το πάχος πινάκων μπορεί να αυξηθεί σημαντικά.
 
Μέγεθος, βάρος, και ευελιξία: Η επιλογή του σωστού πάχους PCB για την αίτησή σας εξαρτάται από διάφορους παράγοντες. Ένας άκαμπτος λεπτός πίνακας PCB είναι συνήθως εύθραυστος και μπορεί να σπάσει ή να ραγίσει εύκολα. Έτσι, αυτό δεν θα ήταν ο σωστός πίνακας για τη χρήση σε ένα τραχύ περιβάλλον. Ένας παχύτερος άκαμπτος πίνακας θα είναι ανθεκτικότερος. Εντούτοις, σε ορισμένες περιπτώσεις, οι εύκαμπτοι πίνακες απαιτούνται, thinner ο πίνακας που ο πιό εύκαμπτος αυτό είναι. Έτσι αυτό είναι πολύ υποκειμενικό και εξαρτάται από την εφαρμογή του πελάτη.
 
 
Παράγοντες κατασκευής από που προσκρούουν το πάχος PCB:
 
Πάχος χαλκού: Όταν ένα παχύτερο στρώμα χαλκού χρησιμοποιείται από ένα PCB η διαδικασία χαρακτικής γίνεται πιό περίπλοκη και μπορεί να οδηγήσει στον πίνακα γίνεται ακριβότερη να κατασκευάσει.
 
Μέθοδος Depanelization: Η μέθοδος depanelization είναι ένας άλλος παράγοντας κατασκευής που προσκρούει στο πάχος PCB. Με βάση το πάχος PCB, το fabricator θα επιλέξει τη μέθοδο depanelization. Παραδείγματος χάριν, οι παχύτεροι πίνακες είναι με τη χρησιμοποίηση της β-σημείωσης, ενώ οι λεπτύτεροι πίνακες είναι με τη χρησιμοποίηση των αποσπασθεισών ετικεττών.
 
Αρίθμηση στρώματος: Όταν η αρίθμηση στρώματος αυξάνεται, το πάχος PCB αυξάνεται επίσης. Η κατασκευή των πολυστρωματικών πινάκων γίνεται σημαντικά πιό προκλητική.
 
 
Παράγοντες που πρέπει να εξετάσουν κατά το χρησιμοποίηση ενός πάχους PCB συνήθειας:
 
Συνήθως, οι κατασκευαστές PCB συστήνουν ένα σύνολο τυποποιημένων τιμών πάχους PCB που μπορούν να χειριστούν χωρίς διενέργεια οποιωνδήποτε προσαρμογών στις μηχανές τους. Ακόμα κι αν αυτό μπορεί να προσαρμοστεί, ο πελάτης πρέπει να εξετάσει τα ακόλουθα σημεία αποφασίζοντας σχετικά με ένα πάχος PCB συνήθειας:
Ξέρτε την ικανότητα εξοπλισμού του κατασκευαστή PCB: Είναι καλύτερο να είναι γνωστή η ικανότητα εξοπλισμού του κατασκευαστή PCB πριν από τη διαδικασία σχεδίου PCB. Είναι χρήσιμο να αποφευχθεί η διαδικασία επανασχεδιασμών PCB.
 
Υψηλός χρόνος ανακύκλωσης: Το προσαρμοσμένο πάχος PCB θα χρειαστεί μερικές ρυθμίσεις στις μηχανές κατασκευής. Θα αυξήσει το χρόνο ανακύκλωσης όταν συγκρίνεται με το τυποποιημένο πάχος PCB.
 
Συμπληρωματικό κόστος: Ναι, μερικές συμπληρωματικές δαπάνες θα πρέπει να ξοδεψουν στο πάχος PCB συνήθειας επειδή μπορεί να χρειαστεί την πρόσθετα εργασία, το υλικό, και το εργατικό δυναμικό από το τυποποιημένο PCB πάχους.
 
 

Στοιχεία επικοινωνίας
admin

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613826589739

WhatsApp : +008613826589739