products

ISO9001 8 στρώματος μαύρο $cu πινάκων κυκλωμάτων ύλης συγκολλήσεως τυπωμένο μάσκα 1OZ

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: WITGAIN PCB
Πιστοποίηση: UL
Αριθμό μοντέλου: Πολυστρωματικό PCB0018
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 PC/μέρος
Τιμή: 2.0 usd/pcs
Συσκευασία λεπτομέρειες: Κενή συσκευασία τσαντών φυσαλίδων
Χρόνος παράδοσης: 25 ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 100k PC/μήνας
Λεπτομερής ενημέρωση
Αριθ. των στρωμάτων: 8 στρώματα Χρώμα μασκών ύλης συγκολλήσεως: Μαύρος
Υλικό: FR4 TG>180 Τόπος καταγωγής: SHENZHEN ΚΊΝΑ
Τεχνικές επιφάνειας: Χρυσός βύθισης Ελάχιστο Lind Space&Width: 3/3mil
Υψηλό φως:

Τυπωμένος πίνακας κυκλωμάτων FR4 TG180

,

1OZ τυπωμένος $cu πίνακας κυκλωμάτων

,

ISO9001 πολυστρωματικός πίνακας κυκλωμάτων


Περιγραφή προϊόντων

8 στρώματος μαύρος πίνακας κυκλωμάτων ύλης συγκολλήσεως τυπωμένος μάσκα 1 OZ $cu

 

 

Κύρια χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

 

1 ένα 14 στρώμα τύπωσε τον πίνακα κυκλωμάτων με το πάχος πινάκων τέρματος κατά 1.6mm.

2 συγκολλήστε τη μάσκα στο πράσινο χρώμα και το λευκό.

3 εκτεθειμένη επιφάνεια μαξιλαριών χαλκού για να κάνει τη χρυσή επεξεργασία βύθισης.

4 όλο το εσωτερικό πάχος χαλκού στρώματος είναι μισό OZ και το εξωτερικό πάχος χαλκού στρώματος είναι 1OZ.

5 πάχος τοίχων χαλκού για καλυμμένος μέσω των τρυπών: 25um

6 ROHS, MSDS, SGS, UL, ISO9001&ISO14001 πιστοποιημένο

 

 

Η έκθεση PCB πρέπει να περιλάβει τις ακόλουθες πληροφορίες:

 

1 μέτρηση: διάσταση περιλήψεων, πάχος PCB, πάχος επίστρωσης, πραγματική διάσταση μεγέθους τρυπών, πάχος χαλκού, πάχος χαλκού τοίχων τρυπών, πάχος μασκών ύλης συγκολλήσεως, διαδρομή και διαστημικό πλάτος, στρέβλωση και ποσοστό συστροφής

2 δοκιμή και επιθεώρηση: ηλεκτρικό αποτέλεσμα της δοκιμής, αποτέλεσμα εξέτασης ικανοτήτων ύλης συγκολλήσεως, οπτικό αποτέλεσμα της δοκιμής επιθεώρησης, PCB τμημάτων μικροϋπολογιστών με τη ρητίνη

3 άλλος: κώδικας ημερομηνίας, ποσότητα κ.λπ.

 

Χ-ΕΞΩ ανά επιτροπή:

 

1 Χ-ΕΞΩ η επιτροπή πρέπει να συσκευαστεί χωριστά και να χαρακτηριστεί σαφώς

2 ένα μαύρο Χ πρέπει να χαρακτηριστεί μόνιμα και στις δύο πλευρές του PCB

3 Χ-ΕΞΩ ανά επιτροπή να μην είναι άνω των 25%

4 Χ-ΕΞΩ ανά μέρος να μην είναι άνω των 5%

 

 

FAQ:

 

 

Q1: Τι είναι ντυμένα φύλλα πλαστικού χαλκού;

 

Α1: Ένα ντυμένο φύλλο πλαστικού χαλκού είναι ένα φύλλο πλαστικού που έχει το φύλλο αλουμινίου χαλκού ως στρώμα διεύθυνσής του. Τα φύλλα πλαστικού διαμορφώνουν τον πυρήνα ενός PCB. Αποτελείται από τα στρώματα του φύλλου αλουμινίου μετάλλων και prepreg (ρητίνη + υλικό ενίσχυσης) τοποθετημένος σε στρώματα μαζί με τη θερμότητα και την πίεση. Ένα φύλλο πλαστικού που χρησιμοποιείται για τους τυπωμένους πίνακες κυκλωμάτων μπορεί να έχει πολλούς διαφορετικούς τύπους φύλλων αλουμινίου μετάλλων ως στρώμα διεύθυνσής του. Αυτοί περιλαμβάνουν το χαλκό, το αργίλιο, το ουράνιο, το χρυσό, το παλλάδιο, την ίνα άνθρακα, το από γραφίτη κ.λπ. Εντούτοις, ο χαλκός χρησιμοποιείται των περισσότερων λόγω των άριστων ηλεκτρικών χαρακτηριστικών του και το χαμηλότερο κόστος.

 

Τα ντυμένα φύλλα πλαστικού χαλκού είναι ταξινομημένα βασισμένος στο βάρος χαλκού, τον τύπο ρητίνης χρησιμοποιούμενους, τον τύπο ενίσχυσης, τη θερμοκρασία μετάβασης γυαλιού, και τις διάφορες θερμικές και ηλεκτρικές ιδιότητες.

 

Το φύλλο αλουμινίου χαλκού που χρησιμοποιείται ως στρώμα διεύθυνσης του φύλλου πλαστικού είναι διαθέσιμο στις διαφορετικές προδιαγραφές όπως σχεδιάζεται σε ΕΠΙ-4101. Αυτά τα πρότυπα διευκρινίζουν επίσης τον τύπο ενίσχυσης, το σύστημα ρητίνης η σειρά θερμοκρασίας μετάβασης γυαλιού και τις απαιτήσεις ευφλέκτου για τον ποιοτικό χαλκό το ντυμένο φύλλο πλαστικού.

 

Βάρος χαλκού: Το βάρος χαλκού ή το πάχος χαλκού σε έναν τυπωμένο πίνακα κυκλωμάτων αντιπροσωπεύει το πάχος 1 ουγγιάς του χαλκού που ξεδιπλώνεται πέρα από μια περιοχή 1 τετραγωνικού ποδιού. Καθορίζει την τρέχουσα ικανότητα μεταφοράς ενός PCB. Αυτό είναι μια σημαντική παράμετρος που πρέπει να διευκρινιστεί κατά την επιλογή ενός ντυμένου φύλλου πλαστικού χαλκού.

 

Ρητίνη: Ο τύπος ρητίνης χρησιμοποιούμενος καθορίζει τις μηχανικές ιδιότητες σχετικές με την ικανότητα ρουλεμάν πίεσης και πίεσης του φύλλου πλαστικού και τα θερμικά χαρακτηριστικά όπως το ποσοστό επέκτασης και θεραπείας των ιδιοτήτων, οι οποίες καθορίζουν πάλι το ποσοστό διαγώνιας σύνδεσής της μεταξύ των μοριακών αλυσίδων που καθορίζουν τη θερμοκρασία της αποσύνθεσης και μετάβασης γυαλιού.

 

Φαινολικός Εποξικός Πολυεστέρας
PTFE Πολυαμίδιο/εποξικός Εποξικός/πολυ λειτουργικός εποξικός
Τριαζίνη Bismaleimide (BT) Πολυαμίδιο Εστέρας κυανικού άλατος Polyimide
Εστέρας κυανικού άλατος Εποξικός/φαινολικός Πυρίμαχος

 

 

Ενίσχυση: Η επιλογή της ενίσχυσης χρησιμοποιούμενη κατασκευαστικός το φύλλο πλαστικού καθορίζει τα χαρακτηριστικά της σχεδίασης και διάτρυσης. Το βαμβάκι και βασισμένα τα στην κυτταρίνη φύλλα πλαστικού δεν πρέπει να τρυπηθούν με τρυπάνι και μπορούν να τρυπηθούν για να κάνουν μια τρύπα σε το. Τα φύλλα πλαστικού που γίνονται από μια ίνα οποιωνδήποτε είδους όπως, γυαλιού, γυαλιού χαλιών και χαλαζία απαιτούν τις ειδικές πρακτικές διάτρυσης, όπως με προσοχή να ελέγξουν το ποσοστό ένδυσης του κομματιού τρυπανιών, της πίεσης που εφαρμόζονται στο κομμάτι τρυπανιών και της ταχύτητας αξόνων. Αυτό είναι επειδή το πάχος και η κοκκοποίηση των ινών γυαλιού, το πάχος του φύλλου αλουμινίου χαλκού ασκούν τεράστια επίδραση στον αριθμό χρόνων που ένα κομμάτι τρυπανιών μπορεί να χρησιμοποιηθεί, το οποίο ασκεί τελικά επίδραση στο τελικό κόστος το φύλλο πλαστικού.

 

Έγγραφο βαμβακιού Υφαμένο γυαλί Γυαλί χαλιών
Έγγραφο βαμβακιού/υφαμένο γυαλί Υφαμένο γυαλί/γυαλί χαλιών Πέπλο γυαλιού γυαλιού χαλιών
Υφαμένο Aramid Υφαμένη ίνα χαλαζία Υφαμένη επιφάνεια ε-γυαλιού/πυρήνας εγγράφου κυτταρίνης

 

 

Ένα ντυμένο φύλλο πλαστικού χαλκού είναι βασικά ένας συνδυασμός αυτών των στρωμάτων. Ο συνδυασμός καθορίζει τις διάφορες μηχανικές, φυσικές, θερμικές και ηλεκτρικές ιδιότητες του φύλλου πλαστικού. Οι ιδιότητες περιλαμβάνουν τη θερμοκρασία μετάβασης γυαλιού, ο συντελεστής της θερμικής επέκτασης. Οι ηλεκτρικές ιδιότητες του πίνακα περιλαμβάνουν τη διηλεκτρική σταθερά, την εφαπτομένη απώλειας, την αντίσταση μόνωσης, την ειδική αντίσταση επιφάνειας και τις διάφορες άλλες παραμέτρους.

Στοιχεία επικοινωνίας
admin

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613826589739

WhatsApp : +008613826589739